Erotická hra Sexperimenty

eroticka hra pre dospelych

Chcete si oživiť intímny život so svojím partnerom? V tom prípade si môžete zakúpiť nejakú zo sexuálnych pomôcok. Výborným riešením je však erotická Sexperimenty. Ide o originálnu hru, ktorá váš vzťah rozhodne oživí.

Odhoďte svoje zábrany

Ak chcete oživiť váš sexuálny vzťah, mali by ste odhodiť zábrany. Zaobstarajte si tak spoločenskú erotickú hru Sexperimenty, ktorá vás naučí využívať nové, dosiaľ neobjavené praktiky. Ak budete odvážnejší v tejto hre, otvoria sa vám nové dvere do sveta sexuálneho raja.

Sexperimenty a jej prevedenia

Mega erotická hra Sexperimenty má dva prevedenia. Prevedenie LIGHT zahŕňa ľahšiu verziu, možno najmä pre začiatočníkov. Slúžiť môže aj ako výborná predohra, vďaka ktorej dosiahnete ešte lepší sexuálny styk a vyvrcholenie ako kedykoľvek predtým.

Existuje aj ďalšia verzia HARD CORE, ktorá je určená pre tých viac odvážnejších. Ak túžite po odvážnych sexuálnych hrách, toto prevedenie je určené ako pre vás. Preto neváhajte začať aj rovno týmto prevedením. Rozhodne to neoľutujete.

Rôzne podoby pohlavného styku

Možno by ste neverili, no v skutočnosti existujú rôzne podoby sexu. To sa naučíte aj vďaka spoločenskej hre Sexperimenty. Každá verzia a prevedenie má vlastné karty. V hre nájdete veľké množstvo inšpirujúcich úloh, ktoré vás naučia novým praktikám. Tie môžete realizovať spolu s vaším partnerom.

Sexperimanty vás naučia byť odvážnejším pri sexuálnych hrátkach. Získate tak nové zážitky a skúsenosti, ktoré budú vo vašom sexuálnom živote na nezaplatenie. Nejde vždy totiž len o to, ako dlhý je daný sex. Dôležité je tiež to, ako veľmi je pestrý. Fantázia je v spoločenskej hre Sexperimenty skutočne rôznorodá a práve to si určite zamilujete!

Prípadne si pozrite komplet ponuku sexuálnych hier 👇

sexualne hry

Súčasťou je aj bonus

Pri tejto hre vás rozhodne prekvapí aj bonus v podobe sexuálneho pexesa. Ide o originálnu kartovú hru, na ktorej sú zobrazené najznámejšie sexuálne polohy, ale aj praktiky, ktoré ste možno doteraz ani nepoznali. Preto v rámci tejto jedinečnej spoločenskej hry neváhajte využiť aj erotickú kartovú hru, ktorá je ako bonus.

Prečo si zaobstarať erotickú hru Sexperimenty?

  • Spoločenská hra pre dvoch, ktorá oživí váš sexuálny život
  • Naučíte sa novým sexuálnym praktikám a vyskúšate množstvo nových polôh
  • Okoreníte si vzťah a vytvoríte medzi sebou silnejšie puto
  • V rámci hry je jednoduchý návod, ktorý pochopíte po prvom prečítaní
  • Môžete využiť aj bonus v podobe kartovej hry s názvom Sexeso
  • Prekvapí vás výhodná cena, ktorá sa rozhodne oplatí
  • erotická hra Sexperimenty je vhodná pre všetkých
  • K dispozícii máte dve prevedenia, jedno ľahšie a jedno ťažšie
  • Hru môžete využiť aj v rámci predohry

TIP: Ak hľadáte dobré články na sexuálne témy určite odporúčame tento → Sexblog

Vyberáme lubrikačný gél / Aký lubrigáč vybrať?

17.10.2024

Už dlho je súčasťou štandardného repertoáru našich nočných zásuviek – lubrikačný gél (lubrigačný gél) . Čo sa týka sexuálnych pomôcok, názory sa môžu líšiť, no mnohí sa zhodnú na tomto tekutom povzbudení z tuby. Ak by ste to chceli objasniť stručne, lubrikačný gél uľahčuje sex , ak nie je ženská vagína dostatočne vlhká a znižuje tak bolestivé trenie [...]

Nafukovacia anča – ktorú si vybrať? + obľúbené modely

16.10.2024

Nafukovacia anča, alebo nafukovacia panna je obľúbeným humorným darom pre tvojho single kamoša – zaručene spôsobí na oslave kopec zábavy. V prípade že si sám škaredý a nemáš babu, tiež ti niečo vyberieme 🙂 Výber je neskutočne široký, a nájde sa niečo aj pre absolútnych fajnšmekrov… Umelú anču vieme zaobstarať od 20€, no na silikónovú krásavicu si budeš [...]

Výprask v BDSM: Prečo je taký fascinujúci?

15.10.2024

Výprask v BDSM fascinuje mnohých ľudí svojou zložitosťou a intenzitou. Prečo nás táto praktika tak láka? Pozrieme sa na históriu, psychológiu a rôzne metódy, ktoré ju obklopujú. Historické pozadie BDSM a výprasku Výprask a BDSM praktiky majú bohatú históriu, ktorá siaha tisíce rokov dozadu. Už v starovekom Ríme a Grécku sa objavovali formy dominancie a submisie, kde [...]

Kamil Šaško

Minister Šaško sa obáva, že môže o vyrokované peniaze prísť. PS: Vo funkcii začína vydieraním lekárov

18.10.2024 18:31, aktualizované: 18:38

Ponuka rastu platov zdravotníkov, ktorú minister predstavil, je podľa neho férová. Zopakoval, že je finálna.

lesby, homosexuáli

Poľská vláda navrhuje registrované partnerstvá pre páry rovnakého pohlavia

18.10.2024 18:06

Podľa poľskej ministerky pre rovnosť Katarzyny Kotulovej ide o "historický deň".

Peter Kmec

Brusel nám odklepol štvrtú platbu vo výške 800-miliónov eur. Trestná novela nie je v rozpore s plánom obnovy

18.10.2024 17:25

Slovensko splnilo všetkých pätnásť míľnikov v rámci štvrtej žiadosti o platbu.

eros

Blog venovaný šteklivým témam

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 19236x
Priemerná čítanosť článkov: 1012x

Autor blogu

Kategórie