Vyberáme lubrikačný gél / Aký lubrigáč vybrať?

Už dlho je súčasťou štandardného repertoáru našich nočných zásuviek – lubrikačný gél (lubrigačný gél) . Čo sa týka sexuálnych pomôcok, názory sa môžu líšiť, no mnohí sa zhodnú na tomto tekutom povzbudení z tuby. Ak by ste to chceli objasniť stručne, lubrikačný gél uľahčuje sex , ak nie je ženská vagína dostatočne vlhká a znižuje tak bolestivé trenie . Ale kto chce zostať skromný a stručný, keď ide o tému ako sex? Preto je lubrikant viac než len pragmatický „zvlhčovač“.

lubrikačný gél

Lubrikačný gél dokáže urobiť intimitu ešte krajšou, či už osamote alebo s partnerom . Dokáže znížiť trenie a s ním spojenú bolesť. To môže viesť k tomu, že ženy budú pri sexe uvoľnenejšie a dokážu si to lepšie vychutnať, užiť.

Prečítajte si tu, aké typy lubrikantov existujú ako sa jednotlivé gély líšia. Najbežnejšie lubrikačné gély sú na vodnej báze. Jasná výhoda – sú najlacnejšie a dajú sa kombinovať s kondómami aj hračkami . Navyše sú ľahko umývateľné. Medzi najobľúbenejšie lubrikačné gély patrí Superglide – schne pomaly, poriadne kĺže, je neutrálnej vône a má antialergénne zloženie, takže nedráždi pokožku a hodí sa na každodenné používanie. Ak chcete gél na skvelú masáž, rozsiahlu predohru, pre odvážnejší fisting, potom by ste mali siahnuť práve po lubrikantoch na olejovej báze .

Existujú aj gély so silikónom, ktoré sľubujú maximálne realistický pocit . Lubrikanty na silikónovej báze ponúkajú dlhšiu klzkosť a pomalšie schnú – mnohé análne lubrikanty sú preto na silikónovej báze. Väčšina silikónových lubrikantov je navyše kompatibilná s kondómom.

Napríklad kvalitný olej BOOM Sexgel, ktorý obsahuje hodvábne silikóny, ktoré majú podobnú konzistenciu ako olej. To znamená, že sa dobre rozotiera a zároveň vytvára klzký film, ktorý uvoľňuje a zvlhčuje. Navyše, neobsahuje žiadne biologické oleje, konzervanty ani farbivá. Nie je však vhodný pre použitie s erotickými pomôckami (môže poškodiť materiál), ale neničí kondómy. Pozorne si však pri každom výbere overte, či nemôžu poškodiť ochranu.

Vyberáme lubrikačný gél

Čo sa týka zamerania môžete v sexshope eros.sk, nájsť análne, dezinfekčné, stimulačné a mnohé iné . Špeciálne oleje či lubrikačné gély pre špeciálne potreby. So zvyšujúcou sa sexuálnou otvorenosťou v spoločnosti sa v posledných rokoch udialo veľa. Takže čím rozmanitejší je produkt, tým rozmanitejšie môže byť jeho použitie. Ak chcete spojiť užitočné s chutným?

Potom existujú aj ochutené lubrikanty, ktoré oslovia všetky vaše zmysly. Nie je prekvapením, že ochutené lubrikanty sú zaujímavé najmä vtedy, ak si častejšie doprajete orálny sex. Teraz prichádzajú v takmer každej predstaviteľnej príchuti a dokonca aj v rôznych farbách. Ovocné príchute od citrónu cez jahody až po koktaily z celého ovocia na vás a vášho partnera jednoducho čakajú. Na svoje si prídu aj maškrtníci, ktorí hľadajú ešte väčšiu pestrosť – napríklad lubrikačný gél s čokoládovou príchuťou či korenistou arómou.

Nafukovacia anča – ktorú si vybrať? + obľúbené modely

16.10.2024

Nafukovacia anča, alebo nafukovacia panna je obľúbeným humorným darom pre tvojho single kamoša – zaručene spôsobí na oslave kopec zábavy. V prípade že si sám škaredý a nemáš babu, tiež ti niečo vyberieme 🙂 Výber je neskutočne široký, a nájde sa niečo aj pre absolútnych fajnšmekrov… Umelú anču vieme zaobstarať od 20€, no na silikónovú krásavicu si budeš [...]

Výprask v BDSM: Prečo je taký fascinujúci?

15.10.2024

Výprask v BDSM fascinuje mnohých ľudí svojou zložitosťou a intenzitou. Prečo nás táto praktika tak láka? Pozrieme sa na históriu, psychológiu a rôzne metódy, ktoré ju obklopujú. Historické pozadie BDSM a výprasku Výprask a BDSM praktiky majú bohatú históriu, ktorá siaha tisíce rokov dozadu. Už v starovekom Ríme a Grécku sa objavovali formy dominancie a submisie, kde [...]

5 overených tipov na lepšiu erekciu

14.10.2024

Trápia vás problémy s erekciou? Nezúfajte! V tomto článku nájdete päť overených tipov, ktoré môžu zlepšiť vašu situáciu. Od zdravého životného štýlu po odbornú konzultáciu, každý tip má potenciál zmeniť váš život k lepšiemu. Objavte, ako môžete podporiť svoju erekciu jednoducho a efektívne. 1. Zdravý životný štýl Strava a výživa Správna strava je [...]

Joe Biden

Do Berlína pricestoval prezident USA Joe Biden, stretne sa so Scholzom

17.10.2024 22:43

Piatkové stretnutie so Scholzom bude prvou bilaterálnou návštevou Bidena v Nemecku od začiatku jeho funkčného obdobia.

Belgicko, Zelenskyj, Fico, summit

Zelenskyj Ficovi: Podporujte Kyjev, lebo Putin sa na Ukrajine nezastaví

17.10.2024 19:41

Bolo to prvé stretnutie slovenského premiéra Roberta Fica s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským od začiatku veľkej ruskej invázie vo februári 2022.

Jaroslav Haščák

Európsky súd pre ľudské práva zamietol Haščákovu sťažnosť v súvislosti so zásahom v sídle Penty

17.10.2024 17:57

K zásahu ozbrojených policajtov došlo 1. decembra 2020 v bratislavskom Digital Parku.

Mestský úrad Michalovce.

Napojení na sektu? Poslankyňa hovorí, že AllatRa prenikla aj na úrad v Michalovciach a na jarmoku mala stánok

17.10.2024 17:51

Sekta môže mať na Slovensku odhadom tisícky priaznivcov.

eros

Blog venovaný šteklivým témam

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 18448x
Priemerná čítanosť článkov: 1025x

Autor blogu

Kategórie